Aktiviteter

Løbetræning:

Hele året – fra 1.januar til 31.december
Fra VO-res klubhus, Skivevej 93.
Hver mandag aften, med start kl. 18.30.
Lørdag eftermiddage uden for træningsløbsæsonen, ca. 15. oktober til ca. 15. marts vil der være forskellige former for træning. Lørdags træningsaktiviteter vil blive annonceret her på hjemmesiden. Enten i Forum eller på opslagstavlen.
Der løbes i smågrupper i forskelligt tempo, så alle kan finde nogen at løbe sammen med. Vi har løbere i alderen fra 8 til 70 år. Der løbes typisk 30 til 60 minutter, som man nu vil. Distancerne er fra 2 til 15 km. Efter løbet er der mulighed for bad og sauna i vore gode klubfaciliteter. Derefter mulighed for samvær over en kop kaffe eller te, tit med en bid brød til.

Fra 1. september til 30. marts:
Fra VO-res klubhus, Skivevej 93.
Hver onsdag aften, med start kl. 18.30.
 

Træningsløb:

Foregår i skovene omkring Viborg, Karup og Skive.  

Fra 1. april til 31. august:
Hver onsdag aften med start mellem kl. 18.00 og 18.30.

Fra 1. september til 31 marts:
Mange lørdage med start mellem kl 13.00 og 13.30.

Der er sædvanligvis 4 løbsbaner af forskellig længde og sværhedsgrad, så man kan altid finde en bane, der passer til ens dygtighed og kondition. Træningsløb kræver ikke tilmelding, mød blot op på det angivne sted. Se tider og steder: Løbskalender

Mangler du kørelejlighed, kan vi sagtens finde ud af det. Kontakt et af bestyrelsesmedlemmerne.
 

Rulleskitræning:

Hele året: 
Hver lørdag kl. 10.00 ved VO-res Hus
1-4 til 30-9:  
Hver torsdag kl. 18.30. Mødested: Se kalender under ski-afdelingen
1-10 til 31-3: 
Hver torsdag kl. 18.30 ved VO-res Hus
 

Skriv en kommentar