Introduktionsskrivelse

VIBORG ORIENTERINGSKLUB
medlem af DOF og DSkiF

Viborg, 2009

Vedr. Viborg Orienteringsklub

Hver onsdag i sommerhalvåret er der orienteringstræningsløb. Disse løb holder vi i samarbejde med klubberne i Skive og Karup og skovområderne strækker sig derfor fra Rønbjerg Mose (nord for Hjerl Hede) i vest til Egekrattet (Bjerringbro) i øst, Ulbjerg i nord og Gedhus ved Karup i syd. Træningsløb er gratis for medlemmer, når vi løber i klubbens egne områder, men koster kr. 20,- i naboklubbernes skove. Træningsløbslisten finder du i klubbladet og på hjemmesiden.

I vinterhalvåret har vi løbetræning om mandagen og onsdagen. Det foregår fra klubhuset og vi starter kl. 18.30. Vi er nok til, at der løbes i flere hold med forskelligt tempo og længde, så der ikke er nogen, der behøver at løbe alene. Efter løbeturen er der bad og sauna og vi slutter af med samling om kaffebordet til hyggeligt samvær.

Hvert efterår/vinter laves teknik-træning over 10 gange. Og der er selvfølgelig mulighed for undervisning ved træningsløbene.

Medlemskab af Viborg Orienteringsklub koster pr. år kr. 1200 for familier, kr. 600 for seniorer (fra 21 år) og kr. 300 for juniorer. Man vil gratis modtage forbundsbladet ”Orientering.dk” samt klubbladet VO-res Post.

Du bliver oprettet i O-service (se link på hjemmesiden). Her skal du selv vedligeholde dine data og skal derfor rette henvendelse til Hans Christian Sønderriis, tlf. 86 62 67 51 eller e-mail: tilmeld@viborgok.dk for at få en kode til O-service.
Såfremt du ændrer din adresse, bedes du sende en mail til Kasserer Pia Gade pgadeprivat@mail.dk med teksten: Nye data og så dit navn, så går hun selv ind og kikker i O-service.

Se i øvrigt oplysninger på vores hjemmeside: www.viborgok.dk, hvor der også annonceres om evt. afvigelser fra ovenstående.

Har du/i spørgsmål, så ring bare. Vi glæder os til at se dig/jer i klubben.

Med venlig hilsen

Lene S. Nielsen /sekretær
Tlf. 86 67 14 93
lenesn@privat.dk

Skriv en kommentar