Mentorordning

Mentorordningen er tænkt som en ordning, hvor et nyt medlem får tilknyttet en kontaktperson. En person man kan henvende sig til i forbindelse med spørgsmål i forhold til det sociale og praktiske i klubben. Evt. samkørsel og snak om tilmelding til forskellige løb og stævner. Mentoren skal hjælpe det nye medlem til hurtigt at føle sig som en del af klubben og samtidig skabe nogle kontakter til andre medlemmer. Evt. efter løb at sørge for, at det nye medlem kommer i kontakt med andre, der f.eks. har løbet samme bane, så der kan sammenlignes tider og vejvalg. Det er vigtigt, at det nye medlem hurtigt kommer til at trives i klubben.


En opfordring til ”gamle VO’ere”. Tilbyd jer som mentor. Det kræver ikke meget. Vær alle med til, at nye medlemmer føler sig velkomne. Det, der er en selvfølge for os der har været i klubben i flere år, er ikke nødvendigvis en selvfølge for nye. Tag godt imod nye medlemmer og opfordrer dem til at deltage i forskellige arrangementer og løb.

 

Tag evt. kontakt til én i introduktionsudvalget, der består af Lena Lundorff, Birgitte Bach og Helle Nikkel.

Skriv en kommentar