Invitationen til 3. afdeling af Vestcuppen

 VestCup juni i Faaborg. 

Hermed en invitation til VestCup rulleski i Faaborg. 

Lørdag, den 20. juni 2009, kl. 12, 

Vi mødes i klubhuset på Gåsebjergsand (Naturlegepladsen) i Svanninge Bakker, Odensevej 150, 5600 Faaborg. Kl. 12. 
Rulleskiløbet er en biathlon, det vil sige, at vi som deltager også skal skyde med et salongevær kal. 22. 

Rulleskiløbet starter kl. 13 ca. hvor start og mål er ud for Faaborg Skytteforenings klubhus. 
Rulleskiløjpen er en rundstrækning på 3,3 km på god asfalt, landevej og cykelstier. Vi skal alle starte med at løbe 1. runde, inden vi skal afgive 5 skud liggende på en 50 m bane. Målene er de såkaldte faldmål, som i kender fra skiskydning, dvs pletten er rimelig stor. 

Inden rulleskiløbet starter har vi alle afgivet 5 prøveskud liggende, og med støtte for geværløbet. Når alle har afgivet sine prøveskud samles vi ved landevejen 100 m fra skyttehuset, og løbet startes op. 
Vi starter 4 ad gangen og med 1 min. Mellemrum, efter 1. omgang lægges ski og stave ved landevejen, og man løber ind på sin bane i skyttehuset, afgiver sine 5 skud, der må ikke gå mere end 30 sek. mellem hver skudafgivelse. Hver forbier giver et tillæg til rulletiden med 30 sek., derefter løbes til starten og man ruller ud på tur nr. 2, tilbage igen ved start/mål lægges ski og stave, og man løber til sin sidste skydning, der efterfølges af sidste runde på løjpen. 
FSM tager sig af tiden, med hensyn til rulleskiløbet, skytterne tager sig af afviklingen af skudafgivelserne i skyttehuset. 

Efter endt biathlon ruller vi op i klubhuset ca. 2 km, hvor vi afslutter med en såkaldt ”faaborg ostemad” med øl og vand.  
Faaborg Ski-og Motionsklub, den 4. juni 2009
 

Skriv en kommentar