Geocaching-event i Undallslund lørdag d. 31. oktober

Tør du prøve kræfter med
Undallslund i mørke…
uden kort og kompas
… men med GPS!

Alle medlemmer af Viborg OK inviteres til Geocaching-event i Undallslund lørdag d. 31. oktober klokken 19.30 til ca. 00.30. Geocaching er skattejagt med GPS, eller o-løb uden kort og kompas – læs mere andet steds i bladet. Temaet for eventet er ”Very Scary Halloween Event” og ud over VO´ere vil en række geocachere fra hele Danmark deltage.
Vi vil ikke afsløre for meget, men denne aften vil der rundt omkring i Undallslund være gemt nogle geocaches (skatte), som kan findes ved hjælp af GPS, gode orienteringsevner og sund fornuft! Alle kan være med!

Medbring en lommelygte og ekstra batterier, fornuftig beklædning, papir og skriveredskaber samt en håndholdt GPS (naturligvis tilladt at følges med andre fra klubben, som har en håndholdt GPS – en Garmin Forerunner er f.eks. ganske udmærket til formålet).

Start- og slutsted er ved den store parkeringsplads langs Skivevej.

Tilmelding sker ved at sende en mail til event2009@roadtrip.dk med dit navn. Skriv at du kommer fra Viborg OK. Det koster 40 kr. pr. næse at deltage. Eventuelt overskud vil ubeskåret gå til Viborg OK og geocaching.dk. Efter tilmelding vil du modtage yderligere oplysninger pr mail, samt oplysninger om betaling.

Deltagerantallet vil være begrænset, men VO´ere har mulighed for at forhåndstilmelde sig og sikre sig en plads frem til den 29. juli, herefter skal man ikke være sikker på, at der er ledige pladser.

Vi håber på at se mange VO´ere prøve kræfter med geocaching denne aften.

Event teamet
Tommy og Charlotte Sinkbæk Schow
 

Skriv en kommentar