Julekalenderkonkurrence

VO`s julekalenderkonkurrence er i år 24 låger med "2 billeder". Der er en kortkonkurrence og en postdefinitionskonkurrence.

Du finder julekalenderen ved at klikke på i venstre side af forsiden.

Bag lågerne gemmer sig udsnit af 4 VO kort. Når du har gættet hvilke 4 kort sender du en e-mail til jul@viborgok.dk. Der er præmie til hurtigste gætter. Blandt alle øvrige der har gættet rigtigt trækkes der lod om en præmie. Alle kan deltage i denne konkurrence.

Bag lågerne gemmer sig også en ny postdefinition hver dag – den definition har ingen sammenhæng med dagens kortudsnit. Beskriv hver dags postdefiniton og send til slut din besvarelse ( 24 besvarelser) til jul@viborgok.dk. Der trækkes lod blandt de rigtige besvarelser hos nye medlemmer (indmeldt i 2008 eller 2009).
Hvis du har brug for hjælp til definitionerne kan du finde den på DOF´s hjemmeside http://www.do-f.dk/dok/vejled/.

God fornøjelse.

Skriv en kommentar