Ny hjemmeside i den kommende weekend.

Vort grundlæggende hjemmeside program (Joomla for de teknisk interesserede), forudsætter at vi opdaterer til en nyere version. Det indebærer at store dele af den gamle side er teknisk forældet.

 

Jeg har derfor valgt at udarbejde en ny side.

Indholdet i form af billeder og artikler m.v. fra den gamle side, kommer med over i den nye.

Det samme gør brugerne. I skal logge ind på den nye side med samme brugernavn og password som I bruger i dag.

På grund af en del nye funktionaliteter på den nye side, anbefales det at du ændrer dit password til at være mere personligt.

 

 

Siden er ændret med det mål at forenkle navigationen. Om det er lykkedes må I jo prøve at vurdere. Ønsker om ændringer eller forbedringer sendes til mig (Stig Barrett) på sba@ainfo.dk.

 

Den væsentligste ændring er at opslagstavlen erstattes af et mere omfattende brugerdrevet system. Se de røde pile ovenfor. Mit VO kan bruges når man er logget ind. Systemet er sat op til at sikre en mere automatisk indlogning.

 

I vil fremover kunne bruge en opslagstavle-lignende funktionalitet. Derudover kan I selv tilføje billeder og videoer. I kan oprette aktiviteter og man kan umiddelbart tilmelde sig aktiviteter.

 

Jeg gennemgår de væsentligste ændringer under fællesspisningen mandag den 20. februar 2012 samt i forbindelse med O-træningen lørdag den 25. februar 2012.

 

Ved opdateringen vil hjemmesiden være utilgængelig i en kortere periode.

 

Nogle elementer vil efterfølgende blive overflyttet fra den gamle til den nye. Det gælder bl.a. billeder i vort fælles galleri.

 

Stig Barrett

Skriv en kommentar