Vigtige datoer fra Introduktionsudvalget

 

Vigtige datoer fra Introduktionsudvalget

 

 

 

Mandag den 6. august 2012har vi fællesspisning i klubhuset.

 

Søndag den 12. august 2012er der 2. og 3. divisionsmatch i Søttrup/Jenle Plantage, der ligger ca. 10 km. Nord for Aars by. Der er tilmeldingsfrist den 3. august via O-service. Det er vigtigt at så mange som muligt fra Viborg Orienteringsklub deltager. Meld dig til i den klasse du plejer at løbe i. Løbsfordeler vil ud fra tilmeldingerne fordele (evt. flytte rundt på banerne) så vi har mulighed for at skaffe så mange point som muligt.

 

Søndag den 9. september 2012 er den vigtigste match for klubben i år.Her drejer det sig om op/nedrykning i 2./3. division. Matchen foregår ved Sukkertoppen og vi arrangerer fælles bus-klub-tur. Der vil blive ophængt tilmeldingsskema i klubhuset og det bliver også muligt at sende sin tilmelding via mail. Der følger mere om busturen senere.

 

 

Mandag den 10. september 2012 har vi fællesspisningi klubhuset med snak om vejvalg m.v. fra op/nedrykningsmatchen dagen før.

 

O-hilsen

Introduktionsudvalget

 

PS! Vi søger endnu et medlem til udvalget. Ret henvendelse til enten Helle Nikkel eller Birgitte Bach, hvis du skulle være interesseret.

Skriv en kommentar