Praktisk om Onsdags- og Lørdagstræningsløb

Foregår i skovene omkring Viborg, Karup og Skive i samarbejde med Karup Orienteringsklub og Skive Orienteringsklub.

Nedennævnte retningslinjer er generelle og gælder, hvis andet ikke er nævnt i ViKaSki kalenderen (se forsiden i højre side). Husk altid at tjekke kalenderen for det løb du vil deltage i, da der kan være specielle anvisninger for det pågældende løb.

Fra ca. 1. april til 2. uge i september:
Hver onsdag aften med start mellem kl. 18.00 og 18.30 (Postindsamling starter 19:30 – eller når sidste løber er tilbage). Der kan løbes uden tidtagning fra klokken 10:00 – der bruges så MapRun6 til tidtagning.

Fra ca. 1. oktober til udgangen af marts:
Hver lørdag med start mellem kl. 12:30 og 14:00 (Postindsamling starter 15:00 eller når sidste løber er tilbage). Der kan løbes uden tidtagning fra klokken 10:00 – der bruges så MapRun6 til tidtagning.

Der er sædvanligvis 5 baner af forskellig længde og sværhedsgrad, så man kan altid finde en bane, der passer til ens dygtighed og kondition. Træningsløb kræver tilmelding, og du downloader selv dit kort og printer det. Se tider og steder i kalenderen på forsiden.

Mangler du kørelejlighed, kan vi sagtens finde ud af det. Kontakt et af bestyrelsesmedlemmerne.

Banelængder

Bane 1 Svær 7-9 km
Bane 2 Svær 5-6 km
Bane 3 Svær 3,5 til 5 km
Bane 4 Mellemsvær 3-5 km
Bane 5 Begynder/let 2-3 km

Mødetid – Onsdag 18.00 – 18.30 – Postindsamling starter klokken 19.30.
Mødetid – Lørdag 12:30 – 14:00 – Postindsamling starter klokken 15:00

Startafgift:

30 kr. Løb er gratis for de medlemmer af en orienteringsklub.

Bemærkninger:
Til enkelte af træningsløbene kan der være indlagt orienteringstekniske momenter.
Det er for at træne orienteringsevnen. Momenterne kan fravælges.