Tur til Usedom i Pinsen

Da vi tilmeldte Grethe til ”Lang let” bane vidste vi godt, at den ville være knap så let. Vi har løbet dernede før og kender banelæggeren. Men prøv at se på banen og vurder om ikke den er mindst mellemsvær til svær og hendes post 4, 12, 13 og 14 har jeg på min svære bane.

 

 

Stibilledet kunne til tider være svært at læse og hugninger stort set ikke til at se i de åbne områder. Ligeledes var det ikke altid let at se vækstgrænserne (i de åbne områder). Vi fik at vide at vi bare skulle se op, så kunne man se vækstgrænsen. Vi plejer jo bare at kigge lige ud gennem skoven for at grænserne, så det var nyt.

 

På strækkene 7-8 og 8-9 passerer hun i øvrigt grænsen mellem Tyskland og Polen.

 

Da hun efter ca. 2 timer kun er nået til post 10, vælger hun så desværre at udgå, for det ville ikke have tage meget længere tid at gennemføre end at løbe direkte til mål, men det vidste hun ikke før bagefter.

 

Når posten stod ved et ”grønt kryds” (= træstub fra væltet træ), var den gerne placeret helt op ad roden. Ved post 13, som på kortet viser ”Stengruppe” var posten til at se, for ”Stengruppen” var 2 flade sten der var ikke over 10 cm høje over jorden.

Se evt. kortet i større målestok i Galleriet.

Skriv en kommentar