Hvad er muligheden for at anvende Mobiltelefon?

Hvad er muligheden for at anvende Mobiltelefon?

Viborg Orienteringsklub og Dayz Resorts har samarbejdet om Find vej i Hald Ege og på Broddingbjerg. Der er sat poster ud i områderne. De står der hele året, og du kan besøge dem i valgfri rækkefølge, når du har tid og lyst.

Posterne er let genkendelige og består af en pæl med et skilt med nummer og en kode.

Kortet med alle poster kan frit downloades via link i menuen til venstre.

Kortet kan også downloades til iPhone og iPad hvor den indbyggede GPS hele tiden giver den nøjagtige position på kortet. I App Store hentes applikationen Avenza PDF Maps, som er gratis. Inde fra applikationen kan Hald Ege og/eller Broddingbjerg downloades – også gratis. Vælg Store > Find Maps, hvorefter app’ en viser kort i nærheden af din position, der kan downloades.

God fornøjelse!