Notér træningsløb – Hvad er nu det??

Mange har sikkert observeret, at der er kommet en mulighed på hjemmesiden, for at indsende oplysning om, hvornår og hvor du har løbet et af klubbens træningsløbstilbud.

Mange har fulgt opfordringen, MEN der er også en hel del der glemmer det.

Året til dato er der 255 der har tilkendegivet at de har løbet vore træningsløb. Heraf er 111 fra Viborg Orienteringsklub. Silkeborg og Karup er de klubber der er næstmest besøgende fra.

Hvorfor skal vi fortælle hvor og hvornår vi har løbet?

Nogle af klubbens medlemmer gør en stor indsats gør at vi kan komme i skoven og løbe et orienteringsløb. Indtil nu uden at vide om nogen tager imod tilbuddene. Så det her er den lette måde at få et overblik over om tilbuddene, er populære.

Jeg håber i vil fortsætte med at noterer når I har løbet. For udover at måle den samlede popularitet, kan vi på denne måde finde ud af, hvilke skove og hvilke tidspunkter der mest populære.

Stig Barrett

5 kommentarer til “Notér træningsløb – Hvad er nu det??”

  1. Jeg har tidligere let rapporteret deltagelse i træningsløb, men nu kommer jeg blot frem til en død side – en kalender, hvor jeg ikke kan skrive min deltagelse i. Mit spørgsmål ÅHVASÅ er selvfølgelig et råb om hjælp, hvordan får jeg det her til at virke!

    • Tjaa, hvis man vil se hvem der tidligere har løbet, så er det via det menupunkt. Helt som det har været hele vinteren. Det kunne være rart, hvis du kunne være lidt mere meddelsom. ÅHHVASÅ kan jeg ikke rigtig bruge til noget.

Skriv en kommentar