Et anderledes orienteringsløb på ski.

Begyndelsen på klubbens træningsforløb 2010 blev lidt anderledes end planlagt. P.g.a. de store snemasser og alle de fine skispor i skoven valgte introduktionsudvalget at lave lidt om på programmet.

Vejret var fantastisk flot. Solen skinnede fra en skyfri himmel og der var ca. -9 grader. Sneen var dyb og skjulte alle de gode postplaceringer. Samtidig ville det ødelægge alle de mange skispor, der var lavet i skoven, hvis en hel flok orienteringsløbere begyndte at bevæge sig rundt i skoven.

Vi valgte derfor at gennemføre det teoretiske oplæg om kortets opbygning og farver. Der var mødt en 10 – 12 nye interesserede, måske fremtidige orienteringsløbere op for at deltage. De fik sig dog lidt af en overraskelse da vi meddelte, at vi havde lavet et ski-orienteringsløb i stedet for en almindelig orienteringsbane. Det vil sige, at der var sat poster op langs skisporet. De fleste tog det som en ekstra udfordring og begav sig rundt i sporet og havde en rigtig god eftermiddag. Vi sluttede arrangementet af med at varme os med hjemmebagte boller og en kop varm kaffe/te.

Introduktionsudvalget

Skriv en kommentar