Klubdragt

Viborg Orienteringsklub skifter design på klubtøjet. Fremover findes en klubtrøje (se nedenfor) med sorte bukser efter eget valg.

Vi skal have købt klubtøj hjem til lager og vil i den forbindelse gerne vide hvilke typer af trøjer i foretrækker og hvilke størrelser, der er "mest run på".

Vi vil derfor gerne, om I vil gå ind i butikken som I finder gennem "annoncen" på forsiden eller via menupunktet Medlemmer (fremkommer når I logger ind) og gennemføre en bestilling. Bestillingerne er uforbindende.

Ved I allerede nu, at I vil købe en af de nye trøjer, kan I i bemærkningsfeltet noterer at Jeres bestilling ikke er uforbindende, men er et udtryk for at I faktisk gerne vil købe det bestilte. Viser en bestilt størrelse ikke at passe kan den byttes blandt de trøjer, der er købt til lager.

Skriv en kommentar