Sct. Hans aften og træningsløb

Sct. Hans Aften og træningsløb
 
Traditionen tro vil der igen i år, blive varmet op i grillen ved VO-res hus, hvor alle der har tid og lyst, kan deltage i hyggeligt samvær med andre klubmedlemmer og deres familier. I bestemmer selv, hvad I skal have at spise og drikke, for det skal I nemlig selv medbringe.
Den store grill tændes kl. 18.30 og vil så være varm efter en rum tid.
I år falder Sct. Hans aften på en onsdag og da vi har nogle raske svende (Jens B., John og Morten) i klubben, behøver du ikke gå glip af onsdagstræningløbet – med start fra Klubhuset mellem kl. 17.00 og 18.00. Du kan også vælge at gå en tur inden spisningen. Kommer du fra Karup OK eller Skive OK er du også velkommen til at deltage i fællesspisningen, husk blot selv mad og drikke.
Senere på aftenen skulle der være mulighed for at få afprøvet lungekapaciteten med Midsommervisen ved bålet.
 
 

Hilsen Hyggeudvalget

Skriv en kommentar