Løjper – skisæson 2011-2012

Sporhundene

Ejgil og Ebbe

Skiløjperne i Undallslund 2011-12

 

Ejgil og Ebbe har den 5. oktober 2011 haft møde med Inger Astrup vedrørende beskæring og græsklipning 5’eren og 10’eren.

Det var et meget positivt møde, hvor Inger imødekom alle vore ønsker.

 

Der bliver ingen ændringer 5’eren. Der bliver slået græs hele ruten.

Der bliver flere ændringer 10’eren.

1.     I  den fjerneste ende af 10’eren, er der lavet rasteplads og udkørsel til Himmerlandsstien. Løjpen bliver her ændret, vi løber ud Himmerlandsstien. Efter ca. 200 m drejer vi til venstre ind over privat mark, hvor vi følger skovkanten og ender skråt bag hangaren. Her er der et bredt græsbælte, der bliver beskåret og klippet. For enden af græsbæltet løber vi til venstre ind over diget, hvor vi efter 5 m rammer det nye stykke løjpe, der fortsætter direkte ned til venstresving den 1. sti uden for det militære område. Når vi 1. gang drejer til højre er vi inde den gamle løjpe.

2.     Efter nedkørslen til det åbne moseområde fra Kongeløjpen, drejer vi i stedet skarpt (det bliver spændende) til venstre. Efter 50 m – så’en ca. løber vi ret op til højre, hvor vi ved første kryds møder vor gamle løjpe, der fører os ned forbi mosen.

3.     I får ikke noget kort lige nu – kan I ikke forstå det, kan I prøve at læse det én gang til. Er det ikke nok, i vente til Ejgil har kørt rundturen med GPS’en, kommer der et rigtigt O-kort med røde streger.

 

Med ønsket om en god snevinter

Ejgil og Ebbe

Skriv en kommentar