Tillykke til Pia og Keld.

Formand Helge Søgaards tale til Pia og Keld:

 

"

ÆRESTEGN

 
Som navnet siger, så er tildelingen af et ærestegn, et synligt bevis for mange års uegennyttig indsats for Dansk Orienterings-Forbund i kreds- eller klubregi.
 
Det er med andre ord en ære, at modtage dette bevis, og dermed blive indlemmet i en lille sluttet kreds af orienteringsløbere, som hver på deres måde har ydet en ærefuld indsats for vores idræt.
 
Dansk Orienterings-Forbunds ærestegn er uddelt gennem de seneste 43 år – siden 1967.
I dag står jeg med ærestegn nr. 53 og 54 i hånden.
 
 
 

#####

 
 
Vi har tidligere hædret et ægtepar med forbundets ærestegn, og det er det faktisk tid til, at vi gør igen.
 
 

Jeg vil derfor gerne bede Pia og Keld Gade, Viborg OK, om at komme herop.

 
Som jeres klubformand har udtalt til mig, da jeg researchede lidt på jeres virke, så har Viborg OK aldrig tidligere – og siden – haft så stor succes med et par medlemmer, der blev rekrutteret for snart mange år siden.
 
Pia og Keld har siden deres første dag i klubben vist initiativ, lyst og evne til at gøre Viborg Orienteringsklub til en god klub.
 
Som et eksempel på jeres store indsats kan nævnes, at I var de drivende kræfter i byggeriet af klubbens klubhus. Der var en vis betænkelighed i klubben omkring dette store projekt, men den fjernede I resolut med et tilbud om, at afsætte den nødvendige fritid til planlægning og ledelse af byggeriet.
 
Derudover har I gennem aktiv medvirken i klubbens bestyrelse, som banelæggere og arrangører af utallige små, store og meget store løb, træningsaktiviteter, kurser og PR-aktiviteter sat jeres markante præg på, at Viborg OK i dag er en stor og aktiv klub.
 
Et typisk eksempel på jeres indstilling til, at gøre noget godt og brugbart for orientering, har været jeres valg af køretøj. Mens andre investerer i en personbil, så blev jeres valg en hel minibus, som jo er særdeles nyttig, når der skal lave løb i Jylland eller på Læsø, hvilket initiativ også er jeres fortjeneste.
 
Jeres svar på et o-mæssigt problem eller udfordring har altid været: ”Det finder vi ud af”, og dermed er I værdifulde garanter og rollemodeller for udviklingen af vores idræt.
 
Det vil vi gerne hædre med Dansk Orienterings-Forbunds ærestegn.
 
TILLYKKE." 

 

Skriv en kommentar