Vikingehjelm og sommerplaner.

Sidste sommer hjembragte vi en fantastisk vikingehjelm som bevis for, at vi var den klub der, ud over OK HTF selv, havde flest deltagende løbere ved Vikingedysten både lørdag og søndag.

Nu har hjelmen samlet støv på et af klubhusets hanebånd i næsten et år, og det er tid at planlægge en tilbagelevering og måske en generobring.

Årets Vikingedyst er 1.,2. og 3. juli og foregår i Taps Øre Skov, Pamhule og Stensbæk.

http://vikingedyst.okhtf.dk/

Vi har de sidste år nydt at være mange afsted sammen og har kunnet hygge os vældigt lørdag aften med fællesspisning, leg og sjov.

Sidste år havde vi dog nogle dårlige oplevelser på campingpladsen i Jels, hvor service, overblik og planlægning var helt i bund.

Vi har derfor surfet lidt og fundet ud af, at der i Haderslev, tæt ved Haderslev Dam og ikke langt fra Pamhule Skov er et vandrehjem med tilknyttet campingplads og nogle nye hytter.

http://www.danhostel-haderslev.dk/

Her booker vi plads til campingvognen og håber, der er mange, der vil vikingedyste sammen med os og holde klubhygge og fællesspisning lørdag.

Nå..ja… så er vores sommerplaner i øvrigt at køre op langs Vestkysten, besøge nogle faste poster under vejs og ankre op ved Hedeboskolen i Skagen den følgende fredag. Er der nogen der vil med?

http://www.skawdysten.dk/

 

Ved de to stævner kan man vælge baner i de sædvanlige aldersklasser, men der tilbydes også både lette og mellemsvære baner, hvis man har mere lyst til det.

Håber vi ses

Svend Erik og Birgitte

Skriv en kommentar