VestCup – bemærk starttidspunkt

VestCup 2011 – 6. afdeling Invitation til 6. afdeling af Vest-Cuppen i Viborg søndag den 4. september 2011 Mødested: Fallevej 62, 8800 Viborg. Kørselsvejledning: Kommende sydfra ad rute 13 drejes til venstre ved Birgittelyst mod Herning ad rute 12. Efter ca. 5 km’s kørsel drejes til højre ad Fallevej. Kør ca. 2 km og følg vejen til højre, ovenfor bakken er mødestedet. Parkering langs vejsiden. Mødestedet/kortudsnit kan ses på www.krak.dk ved indtastning af ovennævnte adresse. Omklædning: Ved bilerne. Bemærk der er ingen toilet. Startsted: 300 m syd for Fallevej nr. 62, nedenfor bakken. Instruktion: Kl. 10.50 ved start. Samlet start: Kl. 11.00 Mål: 100 m nord for mødestedet. Turlængde: Ca. 18 km. Alle former for rul er tilladt (speed ski, klassiske ski, rulleskøjter). Væske: Vand ved mål. Startpenge: 25,00 kr betales på løbedagen. Tilmelding: Til Lena Lundorff mail: lena.lundorff@gmail.com eller på løbedagen. Efter løbet: Kortegekørsel til klubhuset på Skivevej 93, 8800 Viborg. Efter omklædning bad/toiletbesøg, er der en bid brød, kaffe/te og kage. Øl og vand kan købes. På skiudvalgets vegne Morten Lassen tlf. 21629278 morten.lassen@randers.dk

Skriv en kommentar